heading

– I think I’ve seen that on a postcard…, hører jeg bak meg. Motivet foran oss er ekte norsk fjellheim dekket av hvit snø, og med grantrær og hytter om hverandre. Idyllisk.

Denne julen fikk Irish endelig prøvd langrennski for aller første gang, og jeg tok på meg ski for første gang siden 1994! Det gikk sakte men sikkert fremover. Rett ved hytta har vi flotte løyper, perfekte for en nybegynner. Det tok tid i starten, men det var helt greit. Naruren rundt oss var så nydelig, så av og til måtte bare kameraet opp av lomma.

irish

Det ble litt kaving, prøving og feiling på Irish, men etterhvert ble han litt varmere i trøya (bokstavelig talt) og satte utfor nedoverbakkene. Dessuten fikk jeg bevist det jeg har fortalt ham en stund nå. Skal man virkelig kle seg nå vinterstid skal man ha ull innerst. Fordi det puster og varmer, vått som tørt. Han var i ekstase, og har nærmest flyttet inn i Devold-settet han fikk av meg til jul. Det er så mykt og godt, som han sier.

Det var lave temperaturer, men vi var godt kledt, så det var bare deilig å være ute. Og å komme tilbake til hytta, behagelig sliten i kroppen. Da smakte det med et glass rødvin foran peisen etterpå!

fire

RIKTIG GODT NYTT ÅR TIL ALLE BLOGGLESERE – VI SEES  I 2011!

Tips oss hvis dette innlegget er upassende