heading

Den bittelille øya i det Karibiske hav er ikke så mye mer enn en vulkan. En temmelig søvnig en sådan, omsluttet av turkist hav som innbyr til fantastiske dykkeropplevelser, turer i tropisk skog og…mango!

– De lå overalt, forteller Irish begeistret. – Overalt! Mango er godt, men det kan sikkert bli litt mye når den moses under føttene dine når du går nedover gaten, fordi det synes umulig å unngå å tråkke på en.

Jeg har hørt en del om denne øya nå fra Irish som bodde kun en båttur unna i flere år, og ikke bare på grunn av det jeg allerede har nevnt. Det sies at rullebanen på de vulkanske klippene kan føles ganske så halsbrekkende å lande på, og når du ser bilder av den, så ser det jo…spennende ut!

Er man nervøs for å fly hit går det som sagt båt også. Fra blant annet St.Martin, der jeg har stått og speidet over til Saba gjennom varmedisen. I en tid hvor man stadig hører om sløve vulkaner som begynner å putre igjen er det jo spesielt å ønske seg til et sted som Saba. For min del er det noe med denne upolerte perlen som…bare frister veldig. Både over og under vann ;-)

sabasilhouette
Saba, et sted der ute i disen…

Mer info

Tips oss hvis dette innlegget er upassende