heading

Nantwich er som et Chester i miniatyr. Litt skjevere kanskje, men veldig sjarmerende.

Det er meg og pensjonistene idag. Ifølge Irish flytter mange eldre hit til Nantwich fordi det er gode servicetilbud til dem her, og et rolig sted å bo. Jeg har ikke noe problem med å se det. Byen er søvnig, og det virker som om alt går i et roligere tempo. De lave bygningene klamrer seg liksom til hverandre og de gamle tudor-bygningene er enda skjevere her enn i jeg opplevde i Chester der de fremstår som nesten polert i forhold.

street

Det er en hvilken som helst mandag, og det skjer ikke så mye her idag, så jeg blir egentlig bare gående og ta inn atmosfæren. Til slutt vil jeg egentlig bare være her og slappe av, så jeg rasker med meg et blad fra WHSmith og setter meg på kafé Aroma der jeg bestiller en deilig og varmende te. Været er litt rusk idag.

lunch

Jeg undret meg forresten litt da jeg gikk forbi kirken. På toppen henger et banner som spør: Does God Exist? Med ruter der man kan huke av for Yes, No, Probably. Jeg har ikke tenkt til å svare på spørsmålet. Istedet tar jeg meg god tid med teen og bladet og da jeg setter meg på bussen herfra er jeg rolig og avslappet – akkurat som Nantwich.

doors

Tips oss hvis dette innlegget er upassende