heading

I år som ifjor befant vi oss på Englands største Land Rover-messe. Vi fikk med oss noen billige bildeler, tips, ideer og maaaange brosjyrer.

Jeg hadde regntøy i sekken, men været holdt. Begge dagene. I motsetning til ifjor er vi nå selv eiere av en Land Rover Defender, og Irish brukte dermed mye lenger tid på å sjekke ut bildeler og detaljer til bilen. Vi bygger den helt om, i tillegg til at han bytter ut flere deler med sterkere og bedre varianter. Tross at han ikke fant så mye av det han hadde på listen sin, var han likevel fornøyd med det vi fikk med oss, blant annet en flunkende ny radiator til halv pris.

parts

Det ble mange samtaler med bileiere, både av teknisk og praktisk art, men også om reiser. Stadig støtte vi på folk som har vært, eller skal på langturer der ute i verden. Et par skal emigrere til Sør-Afrika og har utstyrt en Land Rover 101 de skal ta med hele veien ned.

101

Et annet par med samme type Land Rover som vår kom hjem i desember fra en jorda rundt-reise med bilen. Sugne på å ta av sted igjen, og det høres ut som de og flere rundt dem nå diskuterer Mongolia.

Så var det paret som sto utenfor standen til Land Rover Owner International-magasinet. De har vært rundt jorda to ganger i tillegg til mange mindre rundturer og har bidratt med flere artikler til bladet om reisene sine. I den ferskeste utgaven har de vært i Norge. (Bilen under er ikke deres)

landie

Jeg merket at jeg fikk en skikkelig boost på den siste messen nå. Jeg vil reise nå!! Det siste året har vært for stillesittende her hjemme, og nå kjenner jeg suget igjen… Vi er dessverre ikke der ennå, at vi kan pakke og dra. Det er for mye som gjenstår, men ballen ruller – det går sakte men sikkert fremover. Og neste år HÅPER vi å ta plass sammen med de andre Land Roverne her på messa mens vi tester ut bilen.

people

Tips oss hvis dette innlegget er upassende