mag

The Magazine for REAL travellers står det på coveret. Jeg begynner å bla. Og forsvinner inn i en deilig reiseboble der jeg blir….lenge.

Ifjor oppdaget jeg reisemagasinet Wanderlust på tur i England. I år fant jeg et nytt et da jeg surret rundt på Euston togstasjon i London nylig, Real Travel. Jeg føler at jeg konsumerer en mengde reisemagasin for tiden selv om jeg faktisk kjøper ytterst få. Noen blader kjeder meg, så jeg kjøper dem ikke lenger. Andre kjører litt for hardt på det luksuriøse. Å lese om lusksuresorts fenger meg ikke så mye. Jeg vil høre om spennende fotturer, møte med mennesker eller rare matopplevelser. Jeg vil forsvinne inn i merkelige reiseopplevelser, og se fantastiske bilder fra en litt annen vinkel.

Det jeg falt for med Wanderlust, og som jeg ser dette bladet også har er alle de små detaljene. Små duppeditter, tall om (mange) ting, små historier og herlige reisereportasjer selvfølgelig – gjerne med en dose ironi og humor også. Dessuten har de ofte flere konkurranser gående i tillegg til praktiske tips.

Med en gang mistenkte jeg bladene for å komme fra samme forlag, men etter det jeg kan se gjør de ikke det. Det er noe gjenkjennelig i formen hos begge. Wanderlust abonnerer jeg nå på. Real Travel kommer jeg garantert til å se etter igjen.

Se også: http://realtravelmag.com/

Tips oss hvis dette innlegget er upassende