sxmparty


– It’s Shaggy
, smilte han. Eneste hanen blant alle kvinnene. Han var kanskje en 15-16 år og bak meg sto den vakre søsteren hans med en proppfull babymage og studerte entusiastisk alle gavene hun hadde fått til den lille.

Jeg hadde møtt ham én gang før. Søsteren hadde jeg aldri sett før ikveld og invitasjonen til Baby shower-festen hadde jeg fått kun noen få dager i forveien av den vordende mors tante.
Nå sto jeg altså her, litt bortkommen, midt på terrassen og var med ett så veldig klar over min Norwegian stiffness. Jeg var en stokk – uten rytme. Og sjenert. Da jeg satte meg pent og pyntelig ned på stolen igjen, smilte han fortsatt. Rundt meg satt to-tre generasjoner karibiske kvinner – og én mann – og digget i takt. En slags kollektiv forståelse av en vibrasjon hadde umiddelbart satt igang da Shaggy begynte å synge ”Sexy Lady”. Til og med mor på 70 som jeg hadde snakket med tidligere på kvelden nikket anerkjennende i takt som om Shaggy hadde sunget for henne i mange år. Hanen blunket lurt. – It’s Shaggy.


Evt. se videoen her

Tips oss hvis dette innlegget er upassende