Så er den vår – en Landrover Defender, som en dag vil bli vårt hjem når vi legger avgårde på The Big Trip.

Foreløpig står den trygt parkert i England. Der skal den gjennomgå mange endringer og modifiseringer, få ny farge og forhåpentligvis en fin Soletraveller-logo før vi kan legge avgårde.
Akkurat når selve avreisen vil skje er uklart. Svaret er: Når vi er ferdige.
Imens har både Irish og jeg ting vi må kvitte oss med. Finn.no og Ebay brukes flittig om dagen. Alle monner drar.

Irish er medlem av et par forum for Landrover-eiere, og utover vil vi også følge nøyere med i den politiske situasjonen i områdene vi ser for oss å reise i. Vi vil østover, og underveis er det jo områder der situasjonen kjapt kan endre seg.
Vi begynner på toppen av Norge og reiser nedover i Europa før vi setter snuten østover. Underveis vil vi møte andre reisende, så jeg tror vi vil få godt med tips og råd på veien også.

Etterhvert vil vi få opp en webside der Irish vil skrive om arbeidet som skal gjøres med bilen.
Vi håper på sponsorer, og vi håper å kunne tjene litt på reiseskriv underveis.
Vi har masse tanker og ideer! Selvfølgelig skal det blogges også!

Irish og jeg har snakket om dette nesten siden vi møttes. Nå som bilen er på plass, er det hele plutselig så mye nærmere. Selv sitter jeg med litt skrekkblandet fryd.

Dette blir et eventyr!

———————————————————————

I nesten en uke har dette innleggt ligget på førstesiden på VG.no noe som har generert over 45000 besøkende til min lille blogg!

Tusen takk til alle som har vært innom, som har stjernet og som har lagt igjen kommentar, positiv som negativ. Noen av kommentarene hadde linker vi skal titte nærmere på mens andre tilbakemeldinger ga oss ideer på hva vi bør kommunisere på websiden som kommer opp om forhåpentligvis ikke så altfor lenge.

Soletraveller :-)

Tips oss hvis dette innlegget er upassende