I flere år har Irish og jeg snakket om å skaffe oss en Landrover Defender, utstyre den og sette avsted. - Øst, sier vi når folk spør hvor vi skal.

Nylig var vi i Peterborough i England på Landrover Owners Show. Selv var jeg spent – jeg har ikke veldig peiling på biler, og jeg så for meg to lange dager der Irish kryper oppi diverse motorer for å se, eller studere diverse deler jeg ikke aner navnet på eller hva de er godt for.
Heldigvis ble det en interessant opplevelse. Det var utrolig mange morsomme biler å se, spennende løsninger, og kjempehyggelige mennesker som mer enn gjerne delte tips og erfaringer med oss.“Freddy” var på tur nedover i Europa, til Corsica, nylig – kanskje vi ser dem igjen på en lengre tur?!
Denne bilen er forresten i den størrelsen vi ser etter; 130.

Jeg har egentlig aldri tenkt på at dette er folk som tross alt elsker å reise, enten det er i sitt eget land, eller på større ekspedisjoner utenlands. Jeg ble stående og prate med en fyr som har kjørt Marokko rundt seks ganger.
Dessuten må jeg innrømme at jeg med denne messa fikk en bedre følelse for det å reise ut i en Landrover slik. Jeg har aldri gjort det før, og når Irish har snakket om ideer og løsninger på bilen har jeg ikke helt sett det for meg. Nå er jeg med!


Bare fantasien og ønsket om komfort setter grensene.

Som sagt – vi har snakket om dette i noen år. Det tar tid å planlegge, forberede, spare opp penger, og en avgang er ikke reell ennå på en stund. I disse dager sitter Irish på nett og leter etter den rette bilen. Han har hatt en Defender før så han kjenner disse bilene ganske godt, og er dermed ganske bestemt på hva han er ute etter nå. Vi har en spennende tid foran oss!

Deler til salgs!

Limo!

For stor…og for liten.


Birmingham Landrover Club…

Camel Trophy


Jeg følte det som om jeg var på hundeutstilling innimellom. Det var MANGE hunder i alle raser på Landrover-showet.

Tips oss hvis dette innlegget er upassende